Date of Publishing:

ADVERTISEMENT


Architecture Design of TA House

Description About The Project

TA House designed by M+TRO.Studio is a stunning house which has strong connection between inside and outside. Indeed, the House is a special housing project that receives meticulous care and great harmony between the investor and the office’s design philosophy on residential space. Also, the harmony of the living space and nature with a minimalist choice of lines, colors and materials makes this house become an impressive project.

The owner wants a house filled filled with light, plants, and wind. Hence, the designer arranged the landscape that the living spaces inside can connect directly to the nature outside. It also brings the airy spaces and natural light for the house.

Once insides, the bedrooms designed to locate at the end of the land area and face the green areas. They separated from the outside by sliding glass doors and fabric curtains which can be opened for enjoying the natural atmosphere and closed for privacy purposes. The main material is natural wood, creating a cozy feeling. In addition to this, the house structured with a flat floor system without beams creating a feeling of lightness and elegance for the work.

The Architecture Design Project Information:

TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio

ADVERTISEMENT


The green tree system in the TA House combined with the concrete roof with great reach and the wooden system helps protect the house from the adverse impact of nature.
TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio
The stunning views to the nature from the TA House.

ADVERTISEMENT


TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio
TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio
In the kitchen of the TA house, a large kitchen island is the highlight of the room.

ADVERTISEMENT


TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio
TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio
Indeed, the arrangement of the common space interconnected, separated from nature by large sliding glass doors creates a large space that brings a sense of comfort, freedom, and closeness to nature.

ADVERTISEMENT


TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio

ADVERTISEMENT


TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio
A spiral staircase leads to a skylight, makes the TA house filled natural light.
TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio

ADVERTISEMENT


TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio

ADVERTISEMENT


TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio
TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio
TA House Connects Living Space and Nature by M+TRO.Studio

ADVERTISEMENT


The TA House Gallery:


ADVERTISEMENT


Text by the Architects: TA house is located on a currently renovated land, which is opposite the new residential planning area in Hue, Viet Nam. Based on the current status of the land, the owner has the design views and needs to build a house filled with light, plants, and wind. With this requirement, we have green areas arranged around the house so that the living spaces inside can connect directly to the nature outside. The meeting points among spaces are also the green areas of the house.

Photo credit: Hoang Le| Source: M+TRO studio

For more information about this project; please contact the Architecture firm :
– Add: Vietnam
– Tel: 090 568 86 05
– Email: [email protected]

More Projects in Vietnam here:



ADVERTISEMENT

Latest Post